Korttien sulkeminen
Sulkupalvelu 24/7
puh. +358 (0) 20 333
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu (ma-pe 8-17)
puh. +358 (0)200 52100
Täytä yhteydenottolomakkeemme niin palaamme asiaan ensi tilassa.

Korttiongelmissa palvelemme sinua ruotsiksi ja englanniksi vuorokauden ympäri.
First Cardista
First Cardin liikkeellelaskija on Nordea Bank Oyj
Korttivaihtoehdot
Kahta samanlaista yritystä ei ole olemassa. Jopa yhden ja saman yrityksen sisällä on tarvetta erilaisiin hallinnollisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Siksi First Card tarjoaa useita korttivaihtoehtoja, joita voidaan soveltaa niin, että jokainen asiakas löytää juuri omiin tarpeisiinsa sopivan ratkaisun.

First Card Yrityskortti
First Card Yrityskortti on ns. perinteinen yrityskorttivaihtoehto: yritys vastaa kortin vuosimaksusta ja käytöstä. First Card laskuttaa korttiostoista yritystä.

First Card Yrityskortti yhteisellä maksuvastuulla
First Card yhteisessä maksuvastuussa sekä kortinhaltija että työantaja ovat yhteisvelallisia. Kortti toimii käytännössä kuten yksityisen maksuvastuun kortti jolloin korttikohtaiset laskut lähetetään kortinhaltijalle kotiin. Työnantajaa kontaktoidaan vain maksuviivetapauksissa. Yhteisen maksuvastuun korttiratkaisu nopeuttaa korttien jalkauttamista organisaatiossa.

First Card Yrityskortti yksityisellä maksuvastuulla
First Card -kortti yksityisellä maksuvastuulla on yritykselle riskitön tapa tarjota maksuväline kaikille, jotka työssään matkustavat, edustavat tai tekevät pienhankintoja. Kortinhaltija on henkilökohtaisesti vastuussa kortilla tehdyistä ostoista ja laskuttaa matkalaskun tai muun kulukorvausmenettelyn kautta työnantajaansa työhön liittyvien kulujen osalta. First Card laskuttaa kortinhaltijaa.

First Card Lisäyksityiskortti ja puolisokortti
Lisäkortti on tarkoitettu henkilölle, jolla jo on First Card yrityskortti (yritys vastaa kortin vuosimaksusta ja käytöstä) ja joka tarvitsee maksuvälineen henkilökohtaisia menoja varten. Lisäkortti on yksityiskortti, jonka haltija on henkilökohtaisesti vastuussa korttiostoista. Lisäkortti voidaan myöntää myös puolisolle.
Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, 00020 NORDEA, Y-tunnus 2858394-9 , ALV Rek. Sivukartta