Korttien sulkeminen
Sulkupalvelu 24/7
puh. +358 (0) 20 333
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu (ma-pe 8-17)
puh. +358 (0)200 52100
Täytä yhteydenottolomakkeemme niin palaamme asiaan ensi tilassa.

Korttiongelmissa palvelemme sinua ruotsiksi ja englanniksi vuorokauden ympäri.
First Cardista
First Cardin liikkeellelaskija on Nordea Bank Oyj
Räätälöity laskutus
First Card kokoaa yrityksen matkatilille tekemät liikematkaostot sekä kortinhaltijoiden maksamat palvelut ja ostot yhteen laskuun: matkat, edustuskulut, polttoaineostot, taksit, hotellit. First Card on MasterCard -korttina maailman hyväksytyin maksuväline, mikä mahdollistaa maksamisen keskittämisen.

Kun käsiteltävien laskujen määrä ja niiden hallinnointi vähenee, myös kulut pienenevät. Jokaisen yritykseen tulevan laskun tarkistamiseen, hyväksymiseen ja maksamiseen kuluu aikaa. Kun aika muutetaan rahaksi, yksittäisen laskun käsittely voi maksaa kymmeniä euroja yrityksen koosta ja sen rutiineista riippuen. Jokainen lasku, jota yrityksen ei tarvitse käsitellä, merkitsee siis saman verran säästöä.

First Card tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen ratkaisun liikematkoihin, edustukseen ja pienhankintoihin liittyvien kulujen hallintaan: polttoaineostot, taksit, hotellit ja muut vastaavat kulut - kaikki yhdellä laskulla. First Card -ostot voidaan laskuttaa esimerkiksi kustannuspaikoittain yrityksen toivomusten mukaan.

Kun laskutuskausi vielä tukee yrityksen rutiineja, First Card on tehokas työkalu suurtenkin hallinnollisten säästöjen aikaansaamiseksi.

Laskutusvaihtoehdot
Jotta laskutus sopisi kunkin yrityksen organisaatioon ja rutiineihin, tarjoamme useita erilaisia laskutusmalleja.
  • Yksi lasku koko yritykselle
  • Yksi lasku koko yritykselle, erittelyt kustannuspaikoittain
  • Laskut kustannuspaikoittain
  • Laskut kustannuspaikoittain, korttikohtaiset erittelyt
  • Laskut suoraan kortinhaltijalle
Laskutusrytmi
Yritys voi valita itselleen sopivan laskutusvaihtoehdon seuraavista:
  • Laskutus kerran kuussa, 15 päivää maksuaikaa laskutuspäivästä lukien.
  • Laskutus kaksi kertaa kuussa, 20 päivää maksuaikaa laskutuspäivästä.
  • Laskutus kerran viikossa, 25 päivää maksuaikaa laskutuspäivästä.
Keskimääräinen koroton maksuaika on noin 30 päivää.

Tietoa arvonlisäveroerittelystä
First Card -laskuille välitetään arvonlisäverotieto Matkatilillä tehdyistä kotimaisista tapahtumista. Laskulla näkyvä ALV-tieto on liikematkatoimiston valtiolle tilittämän arvonlisäveron määrä. Matkatoimistot vastaavat järjestelmiensä välittämän ALV-tiedon oikeellisuudesta. Laskujen lopussa on yhteenveto laskuille välittyneistä arvonlisäveroista eriteltynä verokannoittain.

Vaikka First Card laskuilla näkyy ALV-erittely, lasku ei ole ALV-vähennyskelpoinen tosite (Arvonlisäverolaki , luku 10 §102a). Laskun sijaan arvonlisäverovähennysoikeus määräytyy alkuperäisten ostotositteiden perusteella. Kuitit tulee siis aina säilyttää laskun tarkistamista ja tiliöintiä varten. First Cardin välittämä ALV ja tiliöintiehdotus ovat siten vain viitteellisiä, jotka kuitenkin helpottavat ja nopeuttavat yrityksen arkea.
Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, 00020 NORDEA, Y-tunnus 2858394-9 , ALV Rek. Sivukartta