Korttien sulkeminen
Sulkupalvelu 24/7
puh. +358 (0) 20 333
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu (ma-pe 8-17)
puh. +358 (0)200 52100
Täytä yhteydenottolomakkeemme niin palaamme asiaan ensi tilassa.

Korttiongelmissa palvelemme sinua ruotsiksi ja englanniksi vuorokauden ympäri.
First Cardista
First Cardin liikkeellelaskija on Nordea Bank Oyj
First Card maksuaikakortilla on eniten etuja - ja eniten tyytyväisiä käyttäjiä
First Card on yksi maailman hyväksytyimmistä korteista maailmassa. Se käy n 36 miljoonassa MasterCard -merkityssä ostopaikassa, käteisnostoautomaatissa ja pankkien konttoreissa. First Cardilla on monia tärkeitä etuja:
  • Ainut yrityskortti, joka toimii yhteispohjoismaisella alustalla. Siksi on helppoa luoda yhtenäinen ratkaisu lyhyessä ajassa pohjoismaisille yrityksille.
  • Me tarjoamme sähköisiä ratkaisuja, jotka on yhteen sovitettu markkinoiden johtavien taloushallinto- ja matkalaskujärjestelmien kanssa.
  • Korkein mahdollinen turvallisuustaso - niin korttitekniikassa kuin yhteydenpidossa kortinhaltijoihin ympäri maailman
  • Kilpailukykyinen asiakaspalvelu, joka palvelee molemmilla kotimaisilla kielillä sekä englanniksi.
Eräs tuore markkinatutkimus, Nordic Business Travel Barometer (2007) osoittaa että monet liikematkustajat haluavat mieluummin First Cardin kuin jonkun muun maksuaikakortin mukaan matkalleen. Tutkimuksessa 2000 vakiomatkustajaa ovat perustelleet esisijaiseksi First Card valintaansa:
  • First Card on hyväksytyin yrityskortti maailmassa - se kelpaa 36 miljoonassa ostopaikassa, automaateissa ja valuutannostopisteissä
  • Luotettava ja joustava laskutus
  • Maksuaikakortin ja matkatilin yhdistäminen samalle kortinhaltijan laskulle
Monet matkustajat arvostavat myös First Card Täydentävää Matkavakuutusta todellista lisäarvoa tuottavana palveluna yrityskorttia valitessaan.

Työnantaja valitsee korttityypin
Kahta samanlaista yritystä ei ole olemassa. Jopa yhden ja saman yrityksen sisällä on tarvetta erilaisiin hallinnollisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Siksi First Card tarjoaa useita korttivaihtoehtoja, joita voidaan soveltaa niin, että jokainen asiakas löytää juuri omiin tarpeisiinsa sopivan ratkaisun.
Lue lisää korttivaihtoehdoista!

Ei korkokustannuksia
Koska First Card on maksuaikakortti, yrityksesi ei tarvitse maksaa korkokuluja kortinkäytöstä. Korttiin ei ole kytketty luottoa. Sen sijaan kaikki ostot maksetaan seuraavalla laskulla. Esimerkiksi kerran kuussa tulevalle laskulle on 15 päivää maksuaikaa, joten saat ostoillesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutusrytmi ja maksuaika ovat sovittavissa First Cardin kanssa.
Lue lisää laskutuksesta.
Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, 00020 NORDEA, Y-tunnus 2858394-9 , ALV Rek. Sivukartta