Korttien sulkeminen
Sulkupalvelu 24/7
puh. +358 (0) 20 333
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu (ma-pe 8-17)
puh. +358 (0)200 52100
Täytä yhteydenottolomakkeemme niin palaamme asiaan ensi tilassa.

Korttiongelmissa palvelemme sinua ruotsiksi ja englanniksi vuorokauden ympäri.
First Cardista
First Cardin liikkeellelaskija on Nordea Bank Oyj
First Card Täydentävä Matkavakuutus
First Cardin täydentävä matkavakuutus antaa lisäturvaa niin työ- kuin vapaa-ajan matkoillekin. Vakuutus on voimassa, kun matka on maksettu (vähintään 75 %) First Card -kortilla tai Matkatilillä. Vakuutettuja ovat myös kortinhaltijan mukana matkustavat perheenjäsenet, jos heidänkin matkansa on maksettu First Cardilla.

Vakuutus on voimassa enintään 60 vuorokautta kestävillä matkoilla. First Card -matkavakuutus on ryhmämatkavakuutus, jossa sekä vakuutusturva että vakuutusmäärät ovat samansuuruisia kaikille vakuutetuille.

Matkustajavakuutus
Tapaturmainen kuolemantapaus, 100.000 Euroa.
Tapaturman aiheuttama pysyvä invaliditeetti, 100.000 Euroa.

Odottamiskorvaus matkatavaroiden myöhästyessä
Jos matkatavarasi myöhästyvät yli 4 tuntia, voit tehdä tarpeellisia hankintoja enintään 170 Eurolla. Jos matkatavarasi viivästyvät yli 48 tuntia, voit yllämainitun lisäksi tehdä tarpeellisia hankintoja enintään 500 Eurolla.

Odottamiskorvaus kuljetuksen myöhästyessä
Jos matkasi viivästyy kuljetuksen myöhästymisen tai ylivarauksen vuoksi yli 4 tuntia, voit tehdä tarpeellisia hankintoja ulkomailla enintään 420 Eurolla.

Korvaus matkan peruuntumisesta
Jos matkasi peruuntuu äkillisen sairauden, tapaturman, kuolemantapauksen tai Suomessa olevaan omaisuuteen kohdistuneen omaisuusvahingon johdosta, korvaus on enintään 1700 Euroa.

Matkavastuuvakuutus
Jos yksityishenkilönä aiheutat matkalla toiselle esinevahingon tai henkilövahingon, korvaus on enintään 85.000 Euroa.

Toimintaohje viivästyksen tai tapaturman sattuessa
Vahinkotilanteissa kirjallinen ilmoitus vakuutusyhtiöön käynnistää korvauskäsittelyn. Täytä vahinkoilmoituslomake huolellisesti ja liitä kaikki vahinkotapahtumaan liittyvät tositteet ja kuitit lomakkeen mukaan. Allekirjoita vahinkoilmoituslomake ja lähetä se vakuutusyhtiöön.
  • Laukun myöhästyessä tai kadotessa tee asiasta heti ilmoitus lentoyhtiön edustajalle. Pidä tallessa kaikki kuitit vahinkoosi liittyvistä kuluista.
  • Liitä vahinkoilmoitukseen kaikki asiaan liittyvät paperit: ostotositteet, lento- tai kuljetusyhtiön todistus tai muut kuitit.
  • Tee vakuutusyhtiölle vahinkoilmoitus heti kotiinpaluun jälkeen.
  • Liitä vahinkoilmoitukseen tosite, josta ilmenee että matkalippu on maksettu Nordean First Card -kortilla tai Matkatilillä.
Vahinkoilmoitukset ja lisätiedustelut
Tryg
Sveavägen 167
11346 Tukholma, Ruotsi
Puh: +358 800 935 55 (ma-pe 8-16)
S-posti: info@tryg.fi
Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, 00020 NORDEA, Y-tunnus 2858394-9 Sivukartta