Korttien sulkeminen
Sulkupalvelu 24/7
puh. +358 (0) 20 333
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu (ma-pe 8-17)
puh. +358 (0)200 52100
Täytä yhteydenottolomakkeemme niin palaamme asiaan ensi tilassa.

Korttiongelmissa palvelemme sinua ruotsiksi ja englanniksi vuorokauden ympäri.
First Cardista
First Cardin liikkeellelaskija on Nordea Bank Oyj
Turvallinen nettimaksaminen - MasterCard Secure Code
MasterCard SecureCode on Internet-maksamisen turvallisuutta parantava palvelu, joka varmentaa kaupan osapuolet. Käyttämällä MasterCard SecureCode -palvelua varmistut maksutapahtuman ja kauppiaan luotettavuudesta. Lisäksi palvelun käyttö varmistaa, että vain oikea kortinhaltija voi tehdä ostoksia.

Verkko-ostot kortillasi vahvistetaan huhtikuusta alkaen matkapuhelimeesi toimitettavalla kertakäyttöisellä salasanalla aina silloin, kun asioit MasterCard SecureCode -palveluun liittyneen verkkokauppiaan sivuilla. Tapahtumien todentaminen palveluun automaattisesti liitetyllä kortilla edellyttää suomalaista matkapuhelinnumeroa. Jos sinulla ei ole kotimaista matkapuhelinnumeroa, voit saada kiinteän SecureCode-salasanan täyttämällä MasterCard SecureCode -lomakkeen ja palauttamalla sen Nordeaan. Postitamme sinulle salasanan viikon kuluessa tilauksesta.


Näin ostat MasterCard SecureCode -palveluun liittyneiltä kauppiailta
Valitse verkkokaupassa haluamasi tuotteet ja anna toimitustiedot kauppiaalle.
Siirry maksamiseen. Anna First Card -korttisi numero ja kortin voimassaoloaika. Löydät molemmat tiedot pistotettuina kortin etupuolelta. Joissakin kauppapaikoissa pyydetään antamaan kortin kääntöpuolen allekirjoituspaneelista löytyvä kolminumeroinen tunnus, CVC-koodi (Card Verification Code).
Maksa -painikkeen painamisen jälkeen näyttöön avautuu erillinen ikkuna, jossa on Nordean logo ja MasterCard SecureCode -logo. Tässä vaiheessa todennat henkilöllisyytesi syöttämällä MasterCard SecureCode -salasanasi.
Kauppias ei saa nähtäväkseen tämän ikkunan tietoja, vaan vain vahvistuksen tunnistuksen onnistumisesta myyntiluvan muodossa.
Saat ilmoituksen ostoksen hyväksymisestä ja tilausvahvistuksen kauppiaalta.

Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, 00020 NORDEA, Y-tunnus 2858394-9 Sivukartta