Korttien sulkeminen
Sulkupalvelu 24/7
puh. +358 (0) 20 333
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu (ma-pe 8-17)
puh. +358 (0)200 52100
Täytä yhteydenottolomakkeemme niin palaamme asiaan ensi tilassa.

Korttiongelmissa palvelemme sinua ruotsiksi ja englanniksi vuorokauden ympäri.
First Cardista
First Cardin liikkeellelaskija on Nordea Bank Oyj
Helppoa matkustajalle ja helppoa asiakkaalle
First Card auttaa matkatoimiston asiakkaita tarjoamalla maksamisen ratkaisun, jossa sekä maksuaikakortti että matkatili on yhdistetty. Asiakasyrityksesi matkalaskujen hallinnointi vähenee kun rutiinit yksinkertaistuvat. Samanaikaisesti matkatoimiston oma laskutus suoraviivaistuu, jolla täytetään kaikkien osapuolien toivomukset.

First Card prosessi on yksinkertaisempi niin ennen matkaa kuin sen aikana ja jälkeekin. Matkatoimistollesi tämä tarkoittaa sitä, että asiakassuhteita on helpompi hoitaa ja oma toiminta on tällöin kustannustehokasta. Lisäksi First Card vastaa luottoriskistä.

Haluatko yhteistyökumppaniksi?
Lisäämällä First Card matkatilin maksutavaksi tarjoomaasi asiakkaillesi teet yrityksestäsi entistä houkuttelevamman.
Haluatko lisätietoa siitä, miten First Card auttaa kehittämään yhteistyötä asiakkaittesi kanssa?
Ota yhteyttä First Card asiakaspalveluun 0200 52100.

First Card hoitaa laskutuksen ja maksaa suoritukset
Me otamme vastuun kaikesta laskutuksesta asiakkaallesi. Me sovimme asiakkaan kanssa millaisen laskun kukin asiakas haluaa. First Cardin ainutlaatuisen joustavan laskutusjärjestelmän avulla asiakasyrityksen kaikki toivomuksen voidaan ottaa huomioon. Matkatoimistosi välttyy aikaa vieviltä keskusteluilta ja puhelinsoitoilta - maksut tulevat suoraan First Cardilta sovitussa rytmissä.

Me autamme asiakasimplementoinneissa Kun matkatoimistosi tekee uusasiakashankitaa niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä tuomme kokemuksemme avuksi. Jo olemassa olevan asiakkaan vuosineuvotteluissa myyntineuvottelijamme voivat kertoa matkustusprosessien helpottamisesta yhteistyön avulla.
Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, 00020 NORDEA, Y-tunnus 2858394-9 Sivukartta